Direktlänkar till

På gång i kommunen

Direktlänkar till

På gång i kommunen

Placeholder

Boendemöjligheter i Svalövs kommun

Det är populärt att bosätta sig i Svalövs kommun. Här finns unika boendemiljöer i en skön natur och med korta pendlingsavstånd till city. Vackra och prisvärda tomter står att finna i flera av våra olika tätorter.

För mer information om tillgängliga tomter, kontakta vår mäklare:

Pernilla Corsing, Svensk Fastighetsförmedling
0418-105 90
070-950 18 99
pernilla.landskrona@svenskfast.se

Placeholder

Boendemöjligheter i Svalövs kommun

Det är populärt att bosätta sig i Svalövs kommun. Befolkningen ökar och orterna växer. Många väljer att flytta hit för att slippa städernas stress. Vi erbjuder unika boendemiljöer i en skön natur och med korta pendlingsavstånd till city. Här finns fina och prisvärda tomter i våra olika tätorter. Det finns en hel del att tänka på inför ett tomtköp.

Besök Tomtportalen att få mer information om hur ni ska gå tillväga för att köpa en tomt i Svalövs kommun

Läs mer om Svalövs tomtportal

Fokus på

Fokus på

  • Det har blivit många år inom fastighetsbranschen för Mikaels del. Karriären startade som fastighetsskötare och sedan dess har han arbetat i olika bolag, både små och stora, och med olika roller. Till exempel har Mikael förvaltat och varit fastighetschef på Eslövs bostadsbolag. Han har även hunnit med att arbeta som enhetschef på Samhall, för södra Sveriges fastigheter och lokalvård, till att vara chef över Lundafastigheters teknik- och serviceverksamhet.De senaste elva åren har Mikael varit VD för HSB Landskrona samt vice VD i HSB Malmö. Han har även haft uppdraget som ordförande i VD-föreningen HSB Sverige och nu är han här hos oss i Svalövs kommun som SvalövsBostäders nya VD.Hur känns det att vara på plats? - Jag har blivit jättebra mottagen och det känns kul. Vart än jag kommer känns det positivt. Likadant var det här på kontoret. Det var riggat och klart. Jag har kommit snabbt in i det daglig, vilket sparar mycket tid. Otroligt proffsigt mottagande.Mikael Jönsson har hunnit med att vara ute på fältet för att besöka SvalövsBostäders fastigheter runt om i kommunens orter.- När man tittar på våra hus så fick jag en positiv känsla. Husen är i bra skick och det utvändiga underhållet samt det som möter våra boende från parkering och in i trapphus är välskött. Såklart finns det alltid förbättringar att arbeta med, men till nittionio procent fick jag en positiv uppfattning.Vad gjorde dig intresserad av tjänsten? - Dels storleken på bolaget och dels att jag har erfarenheten från liknande tidigare tjänster. När jag tittar tillbaka så trivdes jag som bäst när jag arbetade inom allmännyttan i Eslöv. Det tyckte jag var kul. Den här tjänsten har många likheter och det lockar mig jättemycket. Det är en mindre organisation där det är närmare till beslut och alla får möjlighet att ha händerna i myllan och hjälpas åt. Den vikänslan är väldigt fräck.